7. FESTIVAL SPORTA ZA SVE VOJVODINE

„Budi aktivan, budi zdrav“

U skladu sa Programom rada za 2022. godinu, Savez Sport za sve Vojvodine realizuje tradicionalni 7. FESTIVAL SPORTA ZA SVE VOJVODINE  pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Sedmi festival sporta za sve obeležiće sportsko-rekreativni programi namenjeni svim socio uzrasnim kategorijama stanovništva kao i edukativni programi, namenjeni sportskim stručnjacima i predstavnicima sportskih organizacija u oblasti sporta za sve.

Plakat APV A3 – 2021.

U periodu od 23. maja do 03. juna 2022. godine, Savez Sport za sve Vojvodine u saradnji sa širokom mrežom svojih članica i partnerskim institucijama realizovaće niz sportsko – rekreativnih događaja na nivou AP Vojvodine.

Završna manifestacija sportsko-rekreativnog dela festivala održaće se u subotu 04. juna  u Novom Sadu na novosadskoj plaži Štrand, u periodu od 10.00-13.00 časova.

Edukativni deo festivala realizovaće se u drugoj polovini juna, sa aktuelnim temama iz oblasti sportske rekreacije – sporta za sve i sporta u firmama.

Tradicionalno, realizacijom 7. festivala Sporta za sve Vojvodine, Savez Sport za sve Vojvodine sa svojim članicama obeležava i Evropsku nedelju fizičke aktivnosti „MOVE Week“ koja se održava od 23. do 29. maja 2022. godine u organizaciji Međunarodne organizacije za sport i kulturu „ISCA“.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *