OPŠTINA ADA DOMAĆIN ZAJEDNIČKOG SASTANKA IZVRŠNOG ODBORA OK 13.SORV I PRIPREMNOG ODBORA OPŠTINE ADA – DOMAĆINA 13.SORV

Zajednički sastanak Izvršnog odbora OK 13.SORV i Pripremnog odbora Opštine Ada – domaćina 13.SORV održan je 26. maja 2022. godine u Opštini Ada.

U ime Izvršnog odbora OK 13.SORV sastanku su prisustvovali Goran Milić, predsednik, Milorad Perišić, član, Slavko Kovačevič, član, Verica Marković, član i Atila Buču, član.

U ime Pripremnog odbora Opštine Ada sastanku su prisustvovali Zoltan Bilicki, predsednik, Atila Buču, član, Dragoljub Mrđanov, član, Agneš Balind, član, Čaba Berec, član i Robert Vaštag, član.

Zajedničkom sastanku su prisustvovali i predstavnici Saveza Sport za sve Vojvodine Prof. dr Milena Mikalački, predsednica, Olivera Jovanović, generalni sekretar i Aleksandar Božić, stručni saradnik.

U skladu sa agendom zajedničkog sastanka, Izvršni i Pripremi odbor razmenili su informacije o aktivnostima na pripremi sportske manifestacije „Kup Vojvodine 2022“ koja će se održati 02. i 03. jula u Opštini Ada.  Tom prilikom Izvršni odbor OK 13.SORV informisao je domaćine da planirane aktivnosti na pripremi „Kupa Vojvodine 2022“ teku nesmetano, da organi i radna tela SORV rade po planu kao i da se Regioni sa svojim učesnicima pripremaju za nastup na predstojećem takmičenju. U saradnji sa domaćinom, Tehnička komisija 13.SORV je obišla sportske objekte i terene opredeljene za realizaciju ove sportske manifestacije a izveštajem iste konstatovano je da su ispunjeni uslovi za nesmetanu realizaciju sportskog programa Kupa Vojvodine 2022.

U susret završnoj manifestaciji 13. sportske olimpijade radnika Vojvodine, Izvršni i Pripremni odbor razgovarali su o promociji 13.SORV:

  • aktivnostima na iznalaženju promotera 13.SORV,
  • aktivnosti na izradi maskote 13.SORV,
  • organizaciji dodatnih sadržaja kojima se afirmiše i promoviše završna manifestacija i opština domaćin

Na sastanku se  govorilo i o generalnom sponzoru 13. SORV kao i o aktivnostima na pripremi scenarija svečanog otvaranja i zatvaranja završne manifestacije 13. sportske olimpijade radnika Vojvodine.

Takođe, Izvršni odbor OK 13.SORV ukazao je i na potrebu blagovremenog dostavljanja ponuda za smeštaj i ishranu učesnika na završnoj manifestaciji 13.SORV.

Tokom zajedničkog sastanka razmatrana su i druga pitanja od značaja za blagovremenu i uspešnu pripremu završne manifestacije 13. sportske olimpijade radnika Vojvodine.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *