EDUKATIVNI DEO 7. FESTIVALA SPORTA ZA SVE VOJVODINE

U skladu sa planom i programom realizacije 7. festivala Sporta za sve Vojvodine Savez Sport za sve Vojvodine je 18. juna 2022. godine održao edukativni deo festivala u Centru za fizičku kulturu “Drago Jovović” u Vrbasu. Edukativni program realizovan je u saradnji sa Udruženjem Sport za sve “Inako” iz Vrbasa a pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Oko 50 sportskih stručnjaka i predstavnika sportsko-rekreativnih organizacija sa teritorije AP Vojvodine prisustvovalo je besplatnim predavanjima u oblasti sportske rekreacije.

Učešćem na stručnoj tribini koja je realizovana u periodu od 12:00-14:00 časova sportski stručnjaci ostvarili su odgovarajuće sate edukacije neophodne za obnovu važnosti dozvole za rad u oblasti Sporta za sve, prateći predavanja na temu:

“Modelovanje programa i baterija testova u sportskoj rekreaciji” – Prof. dr Milena Mikalački”

“Uloga i značaj društvenih mreža u sportskim programima” – Tamara Krsmanović

“Terapijska klasifikacija u sportskoj rekreaciji” – Prof. dr Milena Mikalački

Svim učesnicima stručne tribine dodeljeni su sertifikati za učešće u edukativnom programu 7. festivala Sporta za sve Vojvodine.

Nakon stručne tribine, za sve učesnike organizovan je sportsko-rekreativni program na otvorenim bazenima, zatim kuglanje i pikado.

Takođe, za sve zainteresovane predstavnike organizacija iz oblasti sporta za sve i sistema članstva Saveza organizovan je i kulturno-zabavni program sa noćenjem u Vrbasu.

Tom prilikom, gospodin Petar Perović je u ime Udruženja Sport za sve opštine Vrbas “Inako” dodelio zahvalnicu Savezu Sport za sve Vojvodine a u ime Saveza istu je primio Aleksandar Božić, stručni saradnik.

Svojim prisustvom, edukativni program 7. festivala Sporta za sve Vojvodine uveličao je mr Dejan Marsenić, član Upravnog odbora Asocijacije Sport za sve Srbije.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *