U VARŠAVI (POLJSKA) ODRŽAN DRUGI TRANSNACIONALNI SASTANAK U OKVIRU EVROPSKOG PROJEKTA „ELISA“

Drugi sastanak u okviru evropskog projekta „ELISA“ održan je u Poljskoj u Varšavi u periodu od 20. do 21. juna 2022. godine.

U ime Saveza Sport za sve Vojvodine sastanku su prisustvovali Prof. dr Milena Mikalački, Olivera Jovanović i Marko Adamović koji su tokom dvodnevnog sastanka sa predstavnicima ostalih partnerskih organizacija razmenili informacije o napretku projekta i daljim aktivnostima.

Najznačajnija tema sastanka svakako je bio intelektualni autput 1 te predstavljanje rezultata istraživanja na temu preduzetničkih veština mladih sportista, koje je pripremila partnerska organizacija Nacionalni i kapodistrijski univerzitet u Atini. U prvoj fazi istraživanja, Savez Sport za sve Vojvodine u potpunosti je odgovorio na zadatak, sprovodeći anketu za mlade sportiste i sportske stručnjake – trenere.

Nakon prezentacije rezultata u okviru IO1, u skladu sa agendom, na sastanku se govorilo o Intelektualnom autputu 2 i 3, rokovima za njhovu realizaciju, finansijskom menadžmentu i dinamici ostalih projektnih aktivnosti.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *