U SOFIJI ODRŽAN KICK-OFF SASTANAK U OKVIRU PROJEKTA VSPORT

U periodu od 28. juna do 01. jula 2022. godine, u Sofiji (Bugarska) je održan prvi sastanak u okviru  projekta koji je podržan od strane Evropske Unije, Erasmus+ programa, pod nazivom „Volunteering in Sport – VSPORT“.

Koordinator projekta je organizacija iz Poljske, a pored Saveza Sport za sve Vojvodine, ostali partneri su organizacije iz Bugarske, Austrije, Hrvatske, Nemačke i Španije.

Na kick-off sastanku predstavljen je plan realizacije projekta, definisani su radni paketi i zaduženja po organizacijama kao i rokovi za izvršenje istih.

U naredne dve godine, koliko projekat traje, izvršiće se trening program za menadžere u volonterizmu kao i istraživanje na ovu temu. Takođe,  izradiće se interaktivna web platforma i priručnik za menadžere u ovoj značajnoj oblasti društveno odgovornog rada.

Ispred Saveza Sport za sve Vojvodine sastanku su prisustvovali Marko Adamović – član Upravnog odbora Saveza i Aleksandar Božić – stručni saradnik u Savezu.

Uvereni smo da će se realizacijom projektnih aktivnosti značajno doprineti unapređenju volonterizma u sportu i sportskim organizacijama u našoj zemlji.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *