NA KOPAONIKU ODRŽAN JUBILARNI 30. OTVORENI SKI FESTIVAL SPORTA ZA SVE

Jubilarni 30. otvoreni ski festival sporta za sve održan je na Kopaoniku, u periodu od 22.-26. marta 2023. godine u organizaciji Asocijacije Sport za sve Srbije a pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta Republike Srbije i Sportskog saveza Srbije.

U programskim aktivnostima festivala ove godine učestvovalo je blizu 600 učesnika – sportskih rekreativca, ljubitelja sportova na snegu, sportskih organizacija i stručnjaka, članova granskih Sindikata i zaposlenih u firmama i lokalnim samoupravama iz: Rumunije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore i Srbije.

Jubilarni 30. ski fest skrenuo je pažnju široj javnosti na značaj delovanja celokupnog sistema sporta za sve, dok je zainteresovanost učesnika pokazala da je dugogodišnji programski koncept sve više dostupan različitim strukturama stanovništva kojima je potrebna rekreacija u zimskim planinskim uslovima boravka.

Predstavnici Saveza Sport za sve Vojvodine aktivno su učestvovali u programskim aktivnostima ski festa – pikadu u muškoj i ženskoj konkurenciji, obaranju ruku, šetnji krpljama i drugim aktivnostima predviđenim programom.

Tokom ceremonije svečanog zatvaranja festivala, predsednik Asocijacije Branko Vujović uručio je zahvalnicu Savezu Sport za sve Vojvodine, za doprinos u realizaciji festivala a istu je preuzela Prof. dr Milena Mikalački, predsednica Saveza.

Savez Sport za sve Vojvodine čestita Asocijaciji Sport za sve Srbije na obeležavanju jubileja i uspešno realizovanom progamu 30. otvorenog ski festivala sporta za sve.

Više na:

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *