DOGOVORENA SARADNJA SAVEZA SPORT ZA SVE VOJVODINE I POKRAJINSKOG ZAVODA ZA SPORT I MEDICINU SPORTA U VEZI TESTIRANJA UČESNIKA ZAVRŠNE MANIFESTACIJE 13. SORV

Savez Sport za sve Vojvodine je u skladu sa Sporazumom o poslovno-tehničkoj saradnji i dosadašnjim uspešno realizovanim zajedničkim projektima sa Pokrajinskim zavodom za sport i medicinu sporta dogovorio  saradnju sa pomenutom institucijom u vezi testiranja učesnika 13. sportske olimpijade radnika Vojvodine, koja će se održati u periodu od 07-09. jula 2023. godine u opštini Ada.

Na sastanku koji je održan u utorak, 25.04.2023. godine u prostorijama Zavoda, predsednica Saveza Sport za sve Vojvodine prof. dr Milena Mikalački i stručni saradnik Aleksandar Božić su u razgovoru sa direktorom Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta dr Župić Danijelom istakli značaj učešća ove institucije u dodatnim programskim aktivnostima tokom  trajanja završne manifestacije 13. SORV, a koji se pre svega odnose na testiranje sportista-učesnika ove manifestacije.

Gospodin Župić je istakao da je Pokrajinskom zavodu čast da učestvuje kao partner u realizaciji ovog jedinstvenog programa koji Savez Sport za sve Vojvodine organizuje više od 50 godina kao i da će Zavod dati pun doprinos uspešnoj realizaciji ovog dela programa završne manifestacije SORV. Stručnjaci Zavoda će za ovu priliku pripremiti program testiranja prilagođen radno-aktivnom stanovništvu.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *