Nedelja fizičke aktivnosti MOVE Week, 22-28.05.2023. godine

Savez Sport za sve Vojvodine poziva vas da se uključite u Nedelju fizičke aktivnosti (MOVE Week) koja se, u okviru NowWeMove kampanje, održava se u periodu od 22-28. maja 2023. godine.

Move Week je projekat koji se odvija širom Evrope poslednje nedelje maja meseca. Cilj Move week-a je da promoviše prednosti fizičke aktivnosti i redovnog učešća u sportu i rekreaciji.  Veliki broj promotera fizičke aktivnosti će organizovati događaje, uključujući već postojeće kao i nove oblike fizičke aktivnosti tokom MOVE Week-a.

Sve planirane lokalne/individualne/grupne događaje i aktivnosti možete registrovati na oficijalnom sajtu MOVE Week Srbija: https://serbia.moveweek.eu/events/

Ukoliko još uvek nemate svoj nalog na oficijalnom Move week Srbija sajtu, na linku iznad možete registrovati i postati MOVE Agent, zatim registrovati planirane događaje u okviru Nedelje fizičke aktivnosti (uz kratak opis), a po završetku događaja dodati fotografije i/ili video.

Move Agent može da bude sportska organizacija koja se bavi bazičnim sportovima, klub, škola, fakultet, volonterska grupa, kompanija, opština/grad ili pojedinac koji organizuje sportska dešavanja.

Sav potreban promotivni materijal (postere, flajere, banere i dr.) možete preuzeti na sajtu:  https://serbia.moveweek.eu/resources/

Izveštaj o realizovanim aktivnostima u okviru Nedelje fizičke aktivnosti – MOVE Week (opis programa, uz odabrane fotografije i video zapise) dostavljaju se Asocijaciji Sport za sve Srbije na mejl office@sportforallserbia.org.rs.

Učešće u programima – prijavljivanjem događaja na zvaničnom sajtu, kao i dostavljanjem izveštaja o realizovanim aktivnostima sa odabranim fotografijama Asocijaciji Sport za sve Srbije, ostvarujete pravo na sate koji vam mogu koristiti za obnovu važnosti dozvole za rad u sportu za sve – relicencu.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *