ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА И ПРВА РЕДОВНА СЕДНИЦА НАДЗОРНОГ ОДБОРА САВЕЗА СПОРТ ЗА СВЕ ВОЈВОДИНЕ

У Новом Саду, у петак 02. фебруара 2024. године одржана је конститутивна и 1. редовна  седница Надзорног одбора Савеза Спорт за све Војводине, у мандатном периоду децембар 2023 – 2027. године.

Конститутивном седницом је председавао Марко Адамовић, председник Савеза а истој су присуствовали чланови Надзорног одбора Милорад Перишић, Слађана Иванишевић и Наташа Нађ, генерални секретар Савеза Оливера Јовановић и стручни сарадник Александар Божић.

Након уводних напомена, у складу са утврђеним Дневним редом, председник Савеза предложио је избор председника Надзорног одбора, који се у складу са чланом 2. Статута Савеза Спорт за све Војводине бира из састава чланова НО.

Након краће дискусије, чланови Надзорног одбора изабрали су Перишић Милорада за председника Надзорног одбора Савеза Спорт за све Војводине.

Након конституисања, Милорад Перишић председавао је редовном седницом НО, у оквиру које је усвојен Пословник о раду Надзорног одбора Савеза Спорт за све Војводине а потом утврђен и Програм рада Надзорног одбора за 2024. годину.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *