U NOVOM SADU ODRŽANA 2. SEDNICA UPRAVNOG ODBORA SAVEZA SPORT ZA SVE VOJVODINE

U petak 15. marta 2024. godine u Novom Sadu održana je 2. sednica Upravnog odbora Saveza Sport za sve Vojvodine kojom je predsedavao predsednik Marko Adamović.

Sednici su prisustvovali članovi UO Goran Strajnić, Nedeljko Rodić, Petar Perović, Jelena Papić, Ereg Ildiko, Borjana Radonić, Predrag Mandić i Zoran Trivunov, generalni sekretar Olivera Jovanović i stručni saradnik Aleksandar Božić.

Na samom početku predsednik je informisao Upravni odbor o aktivnostima koje su realizovane između dve sednice Upravnog odbora, sa akcentom na pripremi ciklusa 14. sportske olimpijade radnika Vojvodine, normativnom uređenju i međunarodnoj saradnji koju Savez Sport za sve Vojvodine ostvaruje putem Erasmus+ programa.

U susret aktivnostima u okviru 14. ciklusa SORV Upravni odbor doneo je Odluku o broju, nazivu, sastavu i načinu izbora organa za 14. ciklus Sportske olimpijade radnika Vojvodine nakon čega je  doneta odluka o imenovanju Koordinatora organizaciono-tehničkih poslova u okviru programskih aktivnosti 14. SORV.  Jednoglasno, za Koordinatora 14. SORV imenovan je stručni saradnik Aleksandar Božić.

U nastavku sednice Upravni odbor razmatrao je zahteve za prijem u članstvo Saveza Sport za sve Vojvodine gde su donete odluke o prijemu u članstvo sledećih sportskih organizacija:

  1. Sportsko udruženje “Beach Golf Liman” Novi Sad
  2. Sportsko udruženje “Soko NS” Novi Sad
  3. Sportsko rekreativno udruženje za pravilan razvoj dece sa smetnjama i osoba sa iinvaliditetom “Feniks” Novi Sad

Na samom kraju, dogovorena je dalja dinamika aktivnosti Saveza Sport za sve Vojvodine, u skladu sa usvojenim Programom rada za 2024. godinu.

Slične objave...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *