Predsednik

Branko Vujović novi predsednik Asocijacije sport za sve Srbije

Na sednici Skupštine, održane 23.04.2019. godine u Beogradu za novog predsednika Asocijacije Sport za sve Srbije izabran je Branko Vujović.

Zastupnik Saveza sport za sve Vojvodine je potpredsednik Milorad Perišić.

Predsednik Saveza sport za sve Vojvodine Branko Vujović (2015-2019.)

bvnova

Biografija

DATUM I MESTO ROĐENjA: 07. februar 1974. godine u Baru, Crna Gora.

ZANIMANjE: SAMOSTALNI STRUČNI SARADNIK II za poslove u oblasti školskog sporta i sporta za sve, Šef odseka za školski sport U SEKRETARIJATU ZA SPORT I OMLADINU VLADE AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE

OBRAZOVANjE: Jezička Gimnazija „Danilo Kiš“ Budva 1988-1992, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu 1994-1999 (Profesor fizičke kulture i diplomirani trener odbojke), Specijalističke studije za oblast evropskih integracija na Fakultetu Političkih nauka u Beogradu 2007-2008.

RADNO ISKUSTVO:

(2000-2002) SKUPŠTINA OPŠTINE BUDVA – Referent za oblast sporta

(2005-   )   VLADA APV SEKRETARIJAT ZA SPORT I OMLADINU – Šef odseka za školski sport

ČLANSTVO I STRUČNI RAD:

Član radne grupe (koordinator podgrupe za oblasti školskog sporta i sporta za sve) MINISTARSTVA OMLADINE I SPORTA za izradu Nacrta i dokumenata za „ Okvirni sadržaj Nacionalne Strategije razvoja sporta u Srbiji za period od 2014. do 2018. godine i Akcionog plana za njenu primenu.

Član radne grupe POKRAJINSKOG SEKRETARIJATA ZA SPORT I OMLADINU za izradu dokumenta „Strategija i Akcioni plan razvoja školskog sporta u AP Vojvodini za period 2013 – 2017. godine“, (Strategija usvojena 5.decembra 2013. godine na Skupštini APV, u toku je realizacija Akcionog plana za njenu primenu).

Koautor priručnika (prof. dr. Nenad Đurđević, prof. dr. Dušan Mitić, mr. Dragan Atanasov, Branko Vujović prof.FK) „Sport u jedinicama lokalne samouprave – finansiranje programa i razvoj sporta“ (Stalna Konferencija gradova i opština- Savez gradova i opština Srbije, 2014. godine.)

Član Radne grupe MINISTARSTVA OMLADINE I SPORTA REPUBLIKE SRBIJE za praćenje sporovođenja Srtategije razvoja sporta u Republici Srbiji za period 2014 – 2018. godine.

Koordinator na projektu „Priručnik iz fizičkog vaspitanja za osnovne škole“ u realizaciji Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Fakulteta za sport i turizam iz Novog Sada.

NEFORMALNO OBRAZOVANjE: ECDL sertifikat za korišćenje računara i upravljanje datotekama, znanje Engleskog jezika, B vozačka dozvola.

BRAČNO STANjE: Oženjen, otac dvoje dece.

Plan i program Saveza možete da preuzmete ovde: plan_program_branko.vujovic