Predsednik

Predsednik Saveza sport za sve Vojvodine je gospodin Branko Vujović

bvnova

Biografija

DATUM I MESTO ROĐENjA: 07. februar 1974. godine u Baru, Crna Gora.

ZANIMANjE: SAMOSTALNI STRUČNI SARADNIK II za poslove u oblasti školskog sporta i sporta za sve, Šef odseka za školski sport U SEKRETARIJATU ZA SPORT I OMLADINU VLADE AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE

OBRAZOVANjE: Jezička Gimnazija „Danilo Kiš“ Budva 1988-1992, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu 1994-1999 (Profesor fizičke kulture i diplomirani trener odbojke), Specijalističke studije za oblast evropskih integracija na Fakultetu Političkih nauka u Beogradu 2007-2008.

RADNO ISKUSTVO:

(2000-2002) SKUPŠTINA OPŠTINE BUDVA – Referent za oblast sporta

(2005-   )   VLADA APV SEKRETARIJAT ZA SPORT I OMLADINU – Šef odseka za školski sport

ČLANSTVO I STRUČNI RAD:

Član radne grupe (koordinator podgrupe za oblasti školskog sporta i sporta za sve) MINISTARSTVA OMLADINE I SPORTA za izradu Nacrta i dokumenata za „ Okvirni sadržaj Nacionalne Strategije razvoja sporta u Srbiji za period od 2014. do 2018. godine i Akcionog plana za njenu primenu.

Član radne grupe POKRAJINSKOG SEKRETARIJATA ZA SPORT I OMLADINU za izradu dokumenta „Strategija i Akcioni plan razvoja školskog sporta u AP Vojvodini za period 2013 – 2017. godine“, (Strategija usvojena 5.decembra 2013. godine na Skupštini APV, u toku je realizacija Akcionog plana za njenu primenu).

Koautor priručnika (prof. dr. Nenad Đurđević, prof. dr. Dušan Mitić, mr. Dragan Atanasov, Branko Vujović prof.FK) „Sport u jedinicama lokalne samouprave – finansiranje programa i razvoj sporta“ (Stalna Konferencija gradova i opština- Savez gradova i opština Srbije, 2014. godine.)

Član Radne grupe MINISTARSTVA OMLADINE I SPORTA REPUBLIKE SRBIJE za praćenje sporovođenja Srtategije razvoja sporta u Republici Srbiji za period 2014 – 2018. godine.

Koordinator na projektu „Priručnik iz fizičkog vaspitanja za osnovne škole“ u realizaciji Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Fakulteta za sport i turizam iz Novog Sada.

NEFORMALNO OBRAZOVANjE: ECDL sertifikat za korišćenje računara i upravljanje datotekama, znanje Engleskog jezika, B vozačka dozvola.

BRAČNO STANjE: Oženjen, otac dvoje dece.

Plan i program Saveza možete da preuzmete ovde: plan_program_branko.vujovic

2302total visits,2visits today